Henkilökunta

Elina K.

Kosmetologi

Hei, olen Elina K. Valmistuin kosmetologi-maskeerajaksi Oulun Kosmetologikoulusta vuonna 2002. Työhistoriaani kuuluu monipuolisesti työskentelyä kosmetiikan parissa, vaihdellen sekä myynti, että hoitola puolella. Hansa Apteekissa aloitin keväällä 2013, jolloin samalle syksylle avasimme Iho- ja kauneushoitolan uudistuneen apteekin tiloihin. Erityisosaamiseni on sokerointi karvanpoisto menetelmä, johon olen kouluttautunut vuonna 2010. Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat uudistuneeseen Kauneushoitola WoManiin!

Minna

Kosmetologi, ripsiteknikko (opintovapaalla)

Hei, olen Minna! Olen valmistunut kosmetologi-maskeerajaksi Oulun Kosmetologikoulusta vuonna 2014 ja aloittanut samana keväänä työt Hansa apteekissa. Erityisosaamistani ovat ripsienpidennykset, joita olen tehnyt vuodesta 2012, Amiea-kestopigmentoinnit, kestolakkaukset sekä korvalehtien rei’itykset. Olen tarkka työssäni ja teen hoidot niin kuin haluaisin ne itselleni tehtävän. Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Elina A.

Kosmetologi

Hei, olen Elina A. Valmistuin kesällä 2017 Oulun Kosmetologikoulusta, jonka jälkeen aloitin työt täällä Oulun Hansa Apteekissa. Olen ollut aina kiinnostunut kosmetiikasta ja olen työskennellyt aikaisemmin muun muassa kosmetiikkamyynnin parissa. Mielestäni parasta tässä työssä on uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen sekä kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Nautin todella paljon työstäni ja osaan arvostaa sitä, että olen päässyt tekemään töitä unelma-ammatissani. Erityisosaamiseni on korvalehtien rei’itykset sekä kuumakivihieronta, jota tehdään syksyllä ja talvella. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat!

Mari

Kosmetologi, hieroja

Kuva tulossa

Hei!

Olen Mari, pitkänlinjan ammattilainen kauneudenhoitoalalla. Työhistoriaani kuuluu laajasti eri kosmetologihoitojen parissa työskentely. Erityisosaamisena sokeroinnit, hieronnat ja tarkkuutta vaativat työt. Kauneus lähtee niin sisältä kuin ulkoapäin ja tähän annan mielelläni myös vinkkejä.

Olen koulutettu hieroja, joten minulta saa apua lihasten kipu – ja kireystiloihin tai halutessa hemmotteluhoidon päästä varpaisiin. Lämpimästi tervetuloa kätteni alle !